klik hier om je aan te melden! 

i

i

Is jouw laptop niet meer vooruit te branden? Ben je bang dat je laptop elk moment het loodje kan leggen? En hik je aan tegen de kosten van een nieuwe laptop? 

i

Of is je laptop gewoon stuk? Helaas is je laptop ook niet bedoeld om een glas water te absorberen. Laat daarom je laptop met vochtschade ook bij ons repareren!

i

i

Laat delaptopdiscounter.nl jouw device weer een nieuw leven inblazen!

i

i

Laat ons je laptop of PC een boost geven of repareren. Je krijgt er een opgefriste laptop of PC voor terug. De voornaamste oorzaken van een trage laptop of PC zijn een volle harde schijf, te weinig geheugen en een verouderd besturingssysteem.

i

Met onze 15 jaar ervaring in het repareren van laptops kunnen wij zeggen dat wij vrijwel elke laptop in ons handen hebben gehad. Maak je daarom geen zorgen of jouw apparaat gerepareerd kan worden. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

i

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN! 

i

i

Wij rekenen geen onderzoekskosten voor de visuele diagnose, zo kan je altijd langskomen in de showroom en krijg je geheel vrijblijvend advies over de beste oplossing voor jouw device. 

i

i

Bij ons kan je terecht voor de reparatie van:

i

  • Behuizingen

  • Beeldschermen

  • Accu’s

  • Toetsenborden en touchpads

  • Voedingsadapters

i

i

Ook kunnen wij de bestaande configuratie upgraden, denk hierbij aan:

i

 

 

Voordat wij beginnen aan de reparatie geven wij een indicatie van de kosten. Dit doen wij aan de hand van een simpel 3 stappenplan:

i

 

1.    Wij stellen vast welk probleem zich voordoet en of het een onderliggend probleem is.

 

2.    Er worden verschillende opties gegeven voor de oplossing hiervan.

 

3.    Wij lopen je laptop na door een hardwarecheck én doen een softwarekeur zodat je direct weer aan de slag kan

 i

 

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor een indicatie van de prijzen! Bel 030 207 4125 of mail naar info@delaptopdiscounter.nl.

i

I

Je kunt ons vinden op onderstaand adres. Bezoek onze showroom of stuur je device op!

 i