Betaalmogelijkheden

i

i

i

Heeft delaptopdiscounter.nl een veilige betaalomgeving?

Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Op deze manier kunnen mensen niet terecht bij jouw gegevens. De beveiliging die wij gebruiken hiervoor heet een SSL-beveiligde omgeving. Links bovenin het scherm naast de URL vind je een groen slotje. Aan dit slotje kan je herkennen dat je je in beveiligde omgeving bevindt.

i

i

Waarom is een SSL-verbinding zo belangrijk?

Naast dat het belangrijk is om een goede internet verbinding te hebben is een veilige verbinding misschien nog wel belangrijker. Een veilige verbinding herken je aan het slotje naast het webadres ofwel URL. Ook herken je deze aan de HTTPS verbinding in plaats van de HTTP. Deze verbinding heet een Secure Sockets Layer en vaak wordt benoemd als SSL verbinding. Zoals genoemd zorgt SSL voor een versleutelde verbinding tussen twee computers. Met deze versleutelde verbinding kun je data veilig over het internet sturen.

i

i

Op welke manieren kan ik betalen?

Online kun je betalen met iDEAL of een handmatige overboeking.

i

i

Is contant betalen bij ons mogelijk?

We willen je vragen zoveel mogelijk te betalen met pin of via je smartphone. Online bestellingen kunnen alleen vooraf betaald worden. Uiteraard kan je die daarna ophalen in de winkel.

i

i

i

Hoe kan ik een handmatige overboeking voltooien?

Heb je er voor gekozen om te betalen met een bankoverschrijving? Dan kan je het geld overmaken naar ons rekeningnummer: NL57INGB0008258447. Vergeet niet bij het betalen je naam en ordernummer in te vullen.