Concurrerende prijs

Door sterke en vertrouwde relaties met leveranciers kunnen wij u altijd de beste prijzen bieden. Van B2C tot B2B.

 

Professionele laptops 

Bij ons vind je alleen A-merken en is er keus uit een ruim assortiment. Ook voor professionele onderdelen of randapparatuur kun je bij ons terecht.

Service

De klant staat voorop. Het belangrijkste is jouw blijdschap bij de aankoop van een product. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij altijd een oplossing op maat te bieden. Voor IT-oplossingen waar je even niet uitkomt weten wij raad. 

Ook als u advies nodig heeft na de aankoop helpen wij u graag verder.

 

Flexibiliteit 

Bezoek aan onze showroom is altijd mogelijk. Ook op maandag op afspraak.

 

Garantie

De 1 jaar garantie die wij bieden, hanteren wij al 8 jaar.

 

 

Delaptopdiscounter.nl bestaat uit een enthousiast team werkzaam in het midden van het land. Zij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat er bij vragen een oplossing komt.

De omgang met de klanten is persoonlijk, eerlijk en er wordt gedegen advies gegeven. Er wordt voor jou als klant ruim de tijd genomen. Bij elke aankoop word je voorzien van de benodigde uitleg zodat je thuis direct aan de slag kan met jouw laptop.Onze kracht ligt dan ook in hoog serviceniveau in combinatie met concurrerende prijzen.

 

De laptops zijn meestal geannuleerde orders van bedrijven, particulieren of faillissementen. Alle door ons verkochte laptops worden refurbished door een uitvoerige screening en een nieuwe installatie.

Openingstijden 

Maandag: op afspraak

Dinsdag- Vrijdag: 10:00 - 17:30

Zaterdag: 10:00 - 14:00

Zondag: gesloten

Bezoek onze showroom!