Actievoorwaarden en spelregels

Hieronder vindt je actievoorwaarden die gelden voor de winacties van DeLaptopDiscounter. Lees ze volledig door zodat je op de hoogte bent van alle voorwaarden.

 1. Winacties worden uitgeschreven door DeLaptopDiscounter.nl gevestigd in de Meern. Op winacties zijn deze voorwaarden van toepassing.

 2. DeLaptopDiscounter kan, naar eigen inzicht zonder voorafgaande kennisgeving, deze voorwaarden gedurende de looptijd van de actie wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen, tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

 3. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een reactie heeft geplaatst in het facebookbericht van de desbetreffende actie. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.

 4. Een deelnemer moet een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Overige deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

 5. Iedere deelnemer kan tot maximaal één keer deelnemen aan een actie.

 6. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een winactie of prijsvraag.

 7. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

 8. In de beschrijving van de winactie staat aangeven wat de looptijd hiervan is.

 9. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en onpartijdig.

 10. Winnaars worden binnen vijf dagen na het sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.

 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

 13. Medewerkers van DeLaptopDiscounter zijn uitgesloten van deelname.

 14. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal DeLaptopDiscounter hiervoor zorg dragen.

 15. De persoonsgegevens die in het kader van winacties en prijsvragen worden verkregen, worden alleen gebruikt door DeLaptopDiscounter voor de desbetreffende winacties of prijsvragen en worden niet verstrekt aan derden.

 16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door DeLaptopDiscounter.

 17. DeLaptopDiscounter handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

 18. Op deze voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

 19. Deelnemers die niet voldoen aan de bovengenoemde voorwaarde kunnen worden uitgesloten van deelname.

 20. Voor vragen en/of klachten kan contact worden opgenomen met DeLaptopDiscounter per e-mail via: info@delaptopdiscounter.nl U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.