Afdrukken

REPARATIE

REPARATIE

REPARATIE

Heeft u een computerprobleem en komt u er zelf niet uit? Is uw computer of laptop stuk of traag. Heeft u een virus, spyware, pop-up etc. Is uw printer niet goed aangesloten? Wilt u een programma installeren maar lukt het niet? Kortom, heeft u hulp nodig voor uw laptop of computer? Delaptopdiscounter kan u helpen!

 

Aan huis of ophalen

In omgeving Leidsche Rijn halen wij de laptop of computer op of wij repareren aan huis. Woont u buiten Leidsche Rijn betaalt u een kleine bijdrage voor het ophalen. Uiteraard kunt u de laptop ook brengen.

 

Leen-laptop

Het is ons streven om dezelfde dag nog uw laptop of computer te repareren, dit is uiteraard wel afhankelijk van het probleem. Maar u krijgt van ons altijd een laptop te leen dus u kunt gewoon doorgaan met datgene waar u aan werkte.


Voorbeelden van problemen:
- Problemen met programma's of instellingen
- Trage computer
- Geen internetverbinding
- Virus, spam, pop-up

- Laptop/Computer reageert niet meer

- Overbodige software

- Blauw scherm

 

Voorbeelden van dienstverlening:

- Installeren van hardware, software en randapparatuur

- Upgraden van hardware en software (nieuwe videokaart, grotere harde       

  schijf, meer geheugen)

- Opschonen van computer/laptop (verwijderen van virus, spyware etc.)

- Installeren/uitbreiden van (draadloos) internet

- Netwerken aanleggen

- Configureren van softwareprogramma’s

- Schoonmaken (voornamelijk uitblazen van kast en fan) waardoor uw laptop/computer minder lawaai maakt.

 

Tarieven

Wij rekenen lage tarieven voor reparaties en dienstverlening. Het is moeilijk om vaste tarieven aan te geven aangezien het afhankelijk is wat er exact moet gebeuren. Wij geven u echter vooraf altijd een

prijsopgave en no cure = no pay! Als indicatie kunnen wij aangeven dat wij voor een reparatie € 35,- (incl. BTW) per uur berekenen.

 

Wij berekenen € 15,- onderzoekskosten. U heeft daarna altijd de mogelijkheid om de reparatie af te zeggen. Wilt u de reparatie wel laten doorgaan dan vervallen de onderzoekskosten.